FiiiCoin ile Blockchain Bir Başka Kolay


Blokzincir, dünyanın herhangi bir yerinden herhangi bir zamanda dijital varlıkları değiştirmemizi sağlıyor. Geleneksel bir kayıt gibi, blokzincir temelde bir işlem kaydıdır. Bu işlemler para, mal veya veri alışverişi olabilir.
Kriptopara hala ortalama kullanıcılar tarafından “çok karmaşık” veya “sadece üst düzey kullanıcılar için” bir yatırım aracı olarak algılanmaktadır. FiiiCOIN, bu anlayışı tamamen değiştirerek, tüm yeni başlayan kullanıcılara son derece kullanıcı dostu ve erişilebilir kripto para kazandırarak geliştirilmiştir.
https://fiii.io/
Verilerin, fonların ve bilgilerin genel olarak sorunsuz ve güvenli bir şekilde paylaşılabildiği ve aynı zamanda blok zincirin toplam katılımın önünü açmak için katılım kriterlerini basitleştiren benzersiz bir kullanıcı merkezli bir platformdur fiii coin. Özünde, sadece birkaç kullanıcı için değil, aynı zamanda her bir kullanıcı için bir blok zincir ekosistemi oluşturmak en büyük vizyonudur.
Fiiicoin, her bir cep telefonu müşterisinin, pahalı madencilik makinelerine ve kart tasarımlarına bağlı kalmaksızın, tam bir blok zincir bazlı hücre madenciliği ışığında oluşan bir platformdur. Coinlerin ardındaki temel motivasyon; mevcut varlıkları, özellikle cep telefonlarını madencilik prosedürüne katılmak için yeniden kullanmaktır. Gerçekten de, katkıda bulunacak paraya sahip olmayan müşteriler veya kripto hayranları bile sadece hücre madenciliğine katılarak tazminat alabilirler.
Kripto para madenciliği, farklı kriptografik para türleri için değişimlerin kontrol edildiği ve gelişmiş blok zincir kaydına eklendiği prosedürdür.
FiiiCoin, özellikle cep telefonu madenleri için amaçlanan bir exchange organizasyonudur. Blok zincir inovasyonu, her bir cep telefonunun düzenini korumaya devam etmesini sağlarken, gün içinde madencilik yapmak için çalışan pahalı ve harika PC ekipmanlarına bağlı olarak şarj etmeyi sağlar.
Asıl amaç, en az talepkar bir şekilde ilerlemek ve erişilebilir varlıkların yeniden kullanılmasını sağlamak, belirli cep telefonlarının blok zincire katılmasıdır. Gerçekten de, profesyonel olmayan bireyler ya da kripto parayla uğraşmayanlar bile, bir çok şey öğrenmeden madencilikle uğraşabilirler. https://www.fiii.io/
Fiii Coin Projesi, cihazlarının kripto vitrini ile ilgilenmesini ve madencilik prosedürüne katılmasını sağlayan tüm bireylere izin vermektedir. Fiii Coin, kripto paraların anlaşılması son derece kolay hale getirecek.
Fiii’yi diğer kripto para girişimlerinden ayıran faktör, her şeyden önce istisnai konularda pratik deneyime sahip dinamik bir inovasyon karışımını açığa çıkarmasıdır.
Token Bilgileri ve ICO:
FiiiPOS içinde oluşturulma uyumluluğu ile sağlıklı bir blok zincir ekosistemi oluşturur. FiiiLab bu ekosistemi daha fazla blok zincir şirketi ile işbirliği yaparak inşa ediyor ve FiiiPOS’un önümüzdeki 24 ay içinde 1500’den fazla kripto parayla entegre olması hedefleniyor.
FiiiPOS, FiiiCOIN DPoC madencilik fonksiyonunu bu yılın dördüncü çeyreğinden önce piyasaya sürerken, madencilik fonksiyonu 2019’un ikinci çeyreğine kadar FiiiPAY cüzdan kullanıcılarına sunulacak.
Token simgesi: Fiii
Token fiyatı: 1 Fiii = 0.12 ABD doları
Satılacak token sayısı: 750.000.000
En düşük yatırım miktarı: 0.12 ABD doları
Kabul edilen para birimleri: BTC, USDT
Soft cap: 15.000,000 ABD doları
Hard cap: 40,000,000 ABD doları
Takım:
Detaylı bilgi için aşağıdaki linklere gözatabilirsiniz:
Website: https://www.fiii.io/
Author: johnthedon
BitcoinTalk Profile Link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1860087

Comments

Popular posts from this blog

XCARD adalah dompet dan kartu pembayaran crypto & FIAT yang paling aman

Review ICO

LITENET