XTRD ICO İNCELEME



XTRD, kripto para birimi değişimlerini birleştirmek için bir misyona sahip bir emektar Wall Street ticaret uzmanlarından oluşan bir ekipten oluşuyor. Bu görev, birbirine bağlı olan dört üründe kendini gösterdi. Bu ürün, birincil FIX API’sı olan ve birincil bir hacim ticareti için kullanılan birleşik bir FIX API’sidir, bir kerelik likiditeyi artırmak için cryptocurrency alışverişi için Access’in (SPA) bir amacı, XTRD profesyoneli olarak bilinen indirilebilir bir ticaret platformu ve kriptoyu dönüştürmek için merkezi bir Karanlık Havuz yürürlüğe girmesi. Daha güvenli ve somut bir altyapı ile bankalara, hedge fonlarına ve muazzam kurumsal tüccarlara eşdeğer varlıklar kripto-para piyasalarına kolayca erişebileceklerdir.

XTRD Hakkında

Ocak 2018 itibariyle, 1000’den fazla bireysel pazarda ticareti kolaylaştıran 120’den fazla bağımsız kripto para birimi değişimi var. Kripto para birimleri için günlük işlem hacmi, şu anda 700 milyar doların üzerinde bir toplam piyasa değeri ile 20 milyar USD’ye eşdeğerdir. Ticaretin çoğunluğu, diğerlerinin yanı sıra USD, GBP, JPY, CNY ve KRW gibi egemen olanlara, Bitcoin ve Ethereum gibi kriptolar arasında değişen çok sayıda para biriminde yer alan ilk 20 borsa arasında yoğunlaşmıştır. Tahminler 2018 yılında 1-2 trilyon dolarlık bir piyasa değerine doğru büyümeye ve 50 milyar dolar veya daha fazla bir ortalama% 3’lük günlük işlem hacmine işaret ediyor. Varlık yöneticileri, portföylerinde kripto-para birimine maruz kalma için artan talep görmeye başlıyor, 2018’de piyasaya girmek için 500’den fazla aktif fon yaratılıyor ve düzenleyici iklim ısınıyor. Bununla birlikte, piyasa gelişmektedir ve büyük miktardaki spreadler, aynı kripto çiftlerindeki borsalar arasında yaygındır ve daha verimli pazarlarda bulunmayan geniş arbitraj fırsatlarına olanak tanır. Verimsizlik, cryptocurrency ticaret piyasalarının icra, hesap kurulumu, otomatik erişim, likidite, yürütme hızı, fiyatlandırma ve güvenlik açısından oldukça kırılgan bir üründür. XTRD, finans ve ticaret profesyonelleri tarafından, mevcut ticaret uygulamalarını iyileştirmek ve konsolide etmek suretiyle bu sorunları çözmek için oluşturulmuştur. otomatik erişim, likidite, yürütme hızı, fiyatlandırma ve güvenlik. XTRD, finans ve ticaret profesyonelleri tarafından, mevcut ticaret uygulamalarını iyileştirmek ve konsolide etmek suretiyle bu sorunları çözmek için oluşturulmuştur. otomatik erişim, likidite, yürütme hızı, fiyatlandırma ve güvenlik. XTRD, finans ve ticaret profesyonelleri tarafından, mevcut ticaret uygulamalarını iyileştirmek ve konsolide etmek suretiyle bu sorunları çözmek için oluşturulmuştur.
XTRADE (XTRD) çözümü hangi problemdir?

Aşağıdaki sorunlar cryptocurrency ticareti ile ilişkilidir: 

  1. Karmaşık bir değişim ağı
API’lar, fonlama ve arayüzlerle ilişkili farklı KYC politikalarının bir kombinasyonu, kripto para birimi için parçalanmış bir likidite eki ile sonuçlanacaktır. Geleneksel kripto-para piyasası katılımcıları için büyük kaygılar likidite ve korsanlıktan korunmanın önlenemeyen kayma ve karşı taraf risklerine kadar uzanmaktadır.
    1. Yüksek ücret
Kripto para ticaretiyle ilgili döviz komisyonları genellikle işlem başına% 0,1 ila% 0,25 aralığındadır ve bunlar 10 ila 25 baz puandır. İşlemlerin etkin ücretleri, borsalar tarafından sağlanan spreadlere ve tekliflere alındığında çok daha yüksektir.
Genel olarak, müşteri faaliyetlerini adil fiyatlandırmayı sağlayabilen özel faaliyetlerden sistematik olarak ayıran iç değişim siparişlerini incelemek için merkezi bir düzenleyici veya otorite yoktur.
  1. İnce likidite
Doğru bir şekilde yönetilmediyse ve yalnızca borsada yürütüldüğünde, 1.000.000 USD değerinde kripto para birimi satın almak için tek bir sipariş  , likidite eksikliğinden dolayı yatırımcılara işlem başına 100.000 ABD Doları – 100.000 ABD Doları tutarında bir maliyete mal olabilir  .

XTRADE aşağıdaki çözümleri sunar:

Sıralı aşamalardaki üç ayrı ürün XTRADE tarafından piyasadaki likidite düşüklüğü, kripto para birimi uzamında merkezi olmayan yürütme ve alışılmadık arayüzler sorununu çözmek için başlatılacaktır.
Aşama 1. Multi Exchange Fix API’sinin uygulanması
Xtrade, tek bir FIX uygulamasına kodlama yaparak büyük algoritma yatırımcılarının, büyük kurumların ve hedge fonlarının tüm kripto para piyasasına erişimini kolaylaştırmak için tüm kripto para birimi takaslarına bağlanacak olan bir evrensel düşük gecikmeli Finansal Bilgi eXchange (FIX) tabanlı API başlatır. .
Aşama 2. XTRADE ticaret platformunun başlatılması
Dünyanın her yerinde aktif cryptocurrency işlemcileri için Xtrade tarafından 2018’de son derece sağlam ve çok borsada tek başına bir ticaret platformu piyasaya sürülecek.
Aşama 3. SPA (Tek Erişim Noktası) çapraz değişim / likidite toplaması
Bu platform, geliştirme aşaması 3 sırasında tek bir birleşik erişim noktası oluşturacaktır. Cryptocurrency tüccarları için borsalar arasında likidite toplayacak. Ayrıca, mümkün olan en düşük işlem  maliyetini sistematik bir şekilde sunarken, yatırımcıların mümkün olan en iyi fiyata sahip olmalarını sağlayacaktır  . Ayrıca, sadece bir müşteri tarafı hesabı içinde atom takas yeteneği sunacak.

XTRADE (XTRD) neden iyi bir proje?

Bu platform yatırımcıların kripto para piyasası ile etkin bir şekilde etkileşime girmesini kolaylaştırıyor.
  1. Fiyat şeffaflığı : Tüm borsalardaki fiyatları gerçek zamanlı olarak toplayacaktır. Bu, herhangi bir kripto para biriminin dünyanın dört bir yanına indirim yapması durumunda, cryptocurrency’ın bileceği anlamına gelir.
  2. Düşük uygulama : Bu platform, borsalarda ve toplu işlemlerde yüksek hacimde işlem yaparak daha düşük işlem ücreti oranlarına erişebilecektir. Daha sonra tasarrufu müşterilere aktarır.
  3. Daha fazla likidite : Bu platform, cryptocurrency yatırımcılarının ve yatırımcılarının likiditeye anında erişmesine izin verecektir. Geliştirilmiş arbitraj fırsatları, daha yüksek yürütme kalitesi ve daha iyi bir fiyat sağlayacaktır.
  4. Azaltılmış karşı taraf riski : Bu platform, yatırımcılara karşı taraf riski olmadan dünya çapındaki fiyat likiditesinin ve iyileştirmenin faydalarını sunmaktadır.
  5. Kaymayı Azaltın : Likidite havuzu toplaması ve akıllı yönlendirme araçları, kaymanın bir sorun olmaması için daha küçük parçalara ayrılır.
  6. Tek Hesaplı Çoklu Pazarlar : Bu platform, yatırımcıların ve yatırımcıların farklı borsalarda ayrı hesap açmaya ve fiyatı manuel olarak manuel olarak takip etmeye gerek kalmadan tek bir hesapla birden fazla pazarda işlem yapmalarına izin verir.

ICO bilgisi

Platform : Ethereum
Kabul : ETH
Başlangıç ​​tarihi : 20 Şub 2018
Bitiş tarihi : 31 Mar 2018
Yumuşak kap :                $ 0
Sabit kapak :              45 000 000 $
Minimum miktar : 10 XTRD
Token: XTRD – 0.00814835 $

Token fiyatı ve token satışı

  1. XTRD kodu yalnızca gibi diğer popüler ICO token gibi Ethereum blockchain olarak geliştirilen bir ERC20 uyumlu yarar belirteci olduğunu   BunnyToken ,  Cibus ,  Amon ,  Aktie Sosyal ,  Alttex ,  THEFANDOME .
  2. Bu platform tarafından sunulan hizmetleri elde etmek için kullanıcılar tarafından birincil ödeme aracı olarak kullanılacaktır.
  3. XTRD tokenleri, bu platform tarafından bir SAFT (akredite tokenler için basit bir anlaşma) yoluyla akredite yatırımcılara satılacaktır.
  4. Bir tokenin fiyatı ICO satışı sırasında USD0.10 olacaktır.

Uygunluk

Katılımcıların ICO token  satışına katılabilmek için en az 200.000 ABD Doları gelir / yıl ile bireysel veya kurumsal bir yatırımcı olmaları gerekmektedir  . Ayrıca, 1 milyon ABD Doları üzerindeki varlıklara sahip yatırımcıların da katılımı mümkündür.

Tokenlerin tahsisi

  • ICO etkinliği sırasında XTRD tokenlerinin% 50’si satışa sunulacak.
  • Rezervde% 29 oranında tutulacak.
  • % 10 XTRD tokenleri bir danışma havuzu olarak tahsis edilecektir.
  • Bir takıma% 10 XTRD token atanacaktır.
  • Ödül kazananlar için% 1 token tahsis edilecektir.

XTRD fonlarının kullanımı

  • Fonların% 70’i SPA geliştirme için kullanılacaktır.
  • Teknoloji kazanımı için% 5 kullanılacaktır.
  • Satış ve pazarlama için% 5 kullanılacaktır.
  • Yasal ve uyum amacıyla% 5 kullanılacaktır.
  • Fonların% 15’i platform gelişmeleri ve operasyonları için kullanılacaktır.

XTRD’nin Faydaları

XTRD tarafından yapılan yenilikler, kripto para birimi yatırımcılarına önemli faydalar sunacak şekilde hazırlanmıştır. Öncelikle, düzenli platformlardan farklı olarak, XTRD fiyat şeffaflığı sağlayacaktır. Tüm ticaret faaliyetlerinin gerçek zamanlı olarak ele alınacağı düşünüldüğünde, yatırımcılar kripto-para birimi indirimlerini nasıl yöneteceklerini öğrenebilirler. İkincisi, entegre platform verimliliği artıracak. Merkezileştirme yoluyla, tüccarlar daha fazla likiditeye erişebilir ve bu nedenle fırsatlarını artırma şanslarını artırabilir. Üçüncü olarak, ilişkili risklerin azaltılması vardır. Tek bir platform, alım satım araçlarının toplanmasını körüklemektedir; Bu, karşı taraf risklerini azaltırken aynı zamanda uygulama yükümlülüklerini de ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

XTRD Ortakları

XTRD Ekibi

XTRD, kripto para birimi değişimini birleştirmek için bir misyona sahip bir emektar Wall Street ticaret uzmanlarından oluşan bir ekipten oluşuyor. Bu görev, birbirine bağlı dört ürünle kendini gösterdi. Bu ürünler, yüksek hacimli ticaret için kullanılan birleşik bir FIX API’sıdır, likiditeyi artırmak için cryptocurrency alışverişi için Tek Erişim Noktası (SPA), XTRD Pro olarak adlandırılan indirilebilir bir ticaret platformu ve kriptoyu dönüştürmek için merkezi bir Karanlık Havuz fiat. Daha güvenli ve somut bir altyapı ile bankalar, hedge fonları ve büyük kurumsal tüccarlar gibi şirketler kripto-para piyasalarına kolayca erişebilir.

Daha fazla bilgi için lütfen Bağlantılara bakınız:
Author: johnthedon
BitcoinTalk Profile Link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1860087

Comments

Popular posts from this blog

XCARD adalah dompet dan kartu pembayaran crypto & FIAT yang paling aman

LITENET

Review ICO