The Darico



başlattıktan sonra Bitcoin pazar kriptotermin çok geldi, ancak bunların çoğu herhangi varlıklar tarafından desteklenen ve kendileri de hiçbir değeri yok edilir. Ancak, Cryptocurrencies, özellikle Bitcoin ve Ethereum, yakın zamanda çekişme oldu ve mevcut fiyatları hızla yükseliyor. Yakın zamanda başlatılması gereken yeni kripto para birimi, varlık odaklı varlıklara odaklanmış yatırımları olan merkezi olmayan bir madeni paradır. Darico, istikrar ve yüksek maliyet sağlayan benzersiz bir kombinasyon kombinasyonudur. Blockchain Ethereum'un yerleşik ve kanıtlanmış algoritmasına dayanmaktadır. İlk madeni para (ICO) teklifi 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek, bu yazıda bu yatırım fırsatını değerlendireceğiz.
Kripto para birimleri ivme kazanıyor, özellikle Bitcoin'in büyümesi olağanüstü. Yeni Kripto para birimlerine yatırım yapmak, volatiliteleri, dönüşüm ve düşük tanıma sorunları nedeniyle çok risklidir. Büyüme ve volatilite olasılığı nedeniyle Kriptopolara yatırım yapmakla ilgilendiklerini kabul etmeyen yatırımcılar için Darico doğru çözümdür. Darico en değerli Cryptocurrencies Bitcoin, Ethereum ve son derece istikrarlı yatırım Gold yatırımlar. Bitcoin ve Ethereum zaten yüklü para birimleri var, onların alım hızı diğer herhangi bir Cryptocurrency ile karşılaştırıldığında çok yüksek. Ayrıca, kanıtlanmış itibarı ve algoritmaları, özellikle de bitcoins nedeniyle, akranlarına kıyasla en güvenilir ve güvenli para birimidir. Ethereum, bitcoin'den sonra ikinci en büyük Cryptocurrency'dır.

Bitcoin Ethereum ve büyüme için bir yüksek potansiyelli ve altın iki kriptotermin daha altın volatilite minimize yüzyıllardır en değerli ve sabit metal stabilite sağlar. Darico sikkelerinin teklifleri sınırlıdır, sadece 240 milyon Darico oluşturulacaktır. bunlardan sadece 25% Darico sikke paralar% 7,5 projeye destek tahsis edilecek ve kalan% 67.5 otomatik olarak sonraki 18 yıl içinde mayınlı edilecektir kamuoyuna açıklanacak. Yatırımcılar 18 yıl boyunca otomobil endüstrisinden ek paralar alacak. Şirket, her 15 saniyede bir çıkarılan Darico jetonlarını Genesis yatırımcılarının hesaplarına katacak bir otomotiv tesisi kuracak. En az 1.000 Darico jetonu olan yatırımcılar, fazla mesai varlıklarının sahipliğini artıracak olan, orantılı sayıda madeni para alacaklar. Yatırımcılar, ERC20 veya Darico'nun cüzdanının gereksinimlerini karşılayan Ethereal cüzdanında paraları saklayabilirler. Bu paralar çoğu borsada işlem görmektedir. Şirket ayrıca, yatırım sürecini kolaylaştıracak kendi banka kartını da yayınlayacak.

Tüm Cryptocurrencies pozitif olarak ilişkilidir, yani bir para birimi düştüğünde, diğer tüm para birimleri bu modeli takip eder. Ancak, tüm yatırımlar altın fiyatlarının büyümesini azalttığında altını negatif olarak ilişkilendirir. Altını Bitcoin ve Ethereum ile birleştirmek, bu iki para biriminin riskini en aza indirirken, olağanüstü bir büyüme potansiyeli sunuyor.
Ön-ICO, 2017'nin dördüncü çeyreğinde başlayacak ve Aralık ayı sonunda şirket, 3 milyon dolar değerinde Darico sikkeleri çıkaracak. Ocak 2018 sırasında fiili ICO başlar ve şirketin 60 milyon $ için Darico paralar yayınlayacak ederken, yatırımcılar fon cüzdan Eter (ERC20) üzerinden ayrılacağını. CEO ve şirketin kurucusu Sayın Mojtaba Asadia birçok yeni kurulan başarılı bir deneyime sahiptir ve ayrıca birkaç şirketlerinde CEO olarak deneyime sahiptir.
Bitcoin - hızlı büyüyen kripto para birimi; kabul edilebilirliği ve pazar olağanüstü bir oranda genişler. Darico para büyüme beklentilerini getiriyor kalmaz aynı Gold ile bu hızlı büyüyen para negatifleri azaltmak için iyi tasarlanmış, yani güvenli bir cennettir. Yatırımların büyümesi altın ve iki kriptotermik büyümesi ile sınırlı değildir, Darico ekstraksiyon süreci ek paralar getirecektir. Bu, çoğu durumda büyümek için başka bir seçeneğin olmadığı çift kenarlı bir kılıçtır.
Aşağıda bağlantılar hakkında faydalı bilgiler bulabilirsiniz:
Website http://darico.io/
Whitepaper https://darico.io/en/Darico-Whitepaper.pdf
Author: johnthedon
BitcoinTalk Profile Link: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1860087

Comments

Popular posts from this blog

XCARD adalah dompet dan kartu pembayaran crypto & FIAT yang paling aman

Review ICO

LITENET